Consultanta gratuita tuturor clientilor

Consultanta gratuita RoMedia Design

Primul pas pentru a fi online consta in alegerea numelui de domeniu. Optimizarea unui site web porneste inca de la achizitionarea acestuia. Domeniul este identitatea online a afacerii tale, este informatia pe care o tasteaza clientii pentru a te gasi, este similar cu vadul comercial din afacerile clasice.

Al doilea pas, la fel de important, consta in alegerea hostingului pentru web site. Un site care se incarca rapid si usor este ceea ce ne dorim, deoarece un site greoi va descuraja clientii si vor parasi site-ul tau. Hostingul ales ar trebui sa tina cont de geolocatia clientilor, adica afacerile care targeteaza clienti din Romania ar trebui sa aiba servere in Romanaia pentru ca se vor incarca mai repede.

Avand in vederea ca numele domeniului si hostingul sunt extrem de importante, echipa Romedia Design considera ca acestea ar trebui alese impreuna cu profesionisti. Si pentru ca nu vrem sa o lasam pe mana oricui oferim tuturor clientilor nostri CONSULTANTA GRATUITA in alegerea domeniului si hostingului.

Ce zici de un share?!

Facebook
Email
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//
Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor tale. Contactează-ne cu încredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informații?