Servicii Web Design Alesd, Creare Site Web Alesd, Creare Magazin Online Alesd

Firma Web Design Alesd oferim servicii profesionale de web design Alesdcreare site web Alesdcreare magazin online Alesd, precum si servicii de mentenanta si administrare site web Alesdmarketing online si optimizare site web Alesd.

Servicii Web Design

Suntem o echipă tânară și pasionată de web design și web development. 
Îmbinam design-ul creativ cu ultimele tehnologii oferind mereu soluția optimă pentru orice domeniu de activitate.

Noi considerăm că: “AFACEREA TA MERITĂ SĂ FIE ONLINE!”

Suntem specializati in WordPress, platforma  de content management pe care ruleaza aproximativ 30% din toate site-urile online.  

Suntem buni la web design, facem site-uri web de prezentare, magazine online, design grafic și promovare online.

 Pe scurt, oferim soluții de web design responsive, optimizare și marketing online pentru afacerea ta.

DE CE NOI

PROFESIONALISM 100%
CONSULTANTA GRATUITA 100%
ADMINISTRARE USOARA 100%
DESIGN UNIC 100%
SUPORT CLIENTI 100%

Pentru ca nu promitem mai mult decat putem face. Pentru ca respectam cu strictete termenele si promisiunile asumate. Pentru ca te ascultam si vorbim pe limba ta. Nu vorbim in limbaj tehnic ca sa te impresionam. 

GARANTIE 100% banii inapoi!!

Daca nu esti multumit de rezultat iti returnam contravaloarea avansului platit.

Web design si creare site

Un site web de prezentare este cea mai usoară metodă de a-ți promova afacerea și reprezintă imaginea ta pe internet.
Indiferent de marimea afacerii, prezența online vă aduce doar beneficii: expunere, potențiali clienți, prezentarea afacerii, a produselor și serviciilor oferite precum și posibilitatea de a fi contactat mult mai usor.

Magazin online

Un magazin online poate vinde non-stop. Chiar și atunci când tu ești în concediu! El se adresează unui public exponențial mai mare decât în cazul unui magazin clasic. Clienții tăi pot fi din lumea întreagă, nu mai ești limitat la cei care îți calcă pragul magazinului fizic.
Fă pasul și transformă-ți acum afacerea într-un magazin online de succes!

Servicii Wordpress

De peste 10 ani lucram cu wordpress si woocommerce si in tot acest timp am acumulat o vasta experienta. Fie ca vorbim de mentenanta si administrare, instalari, update-uri, back-up, devirusare, restaurare, securizare sau migrare site wordpress noi le facem pe toate.
Pentru orice proiect in wordpress contacteaza-ne acum!

Promovare Online

Oferim servicii de marketing online prin Google Ads, Facebook si Instagram. Desi pare simplu la prima vedere, promovarea online eficienta presupune crearea unui plan de marketing bine definit precum si o documentare amanuntita cu privire la profilul clientilor tai, cuvintele cheie scontate, geolocatie, varsta, interese, etc.
Prin aliza acestor factori si nu numai, implementam o strategie de marketing personalizata in functie de nisa afacerii tale.

Optimizare site - SEO

Un site web este inutil fara vizitatori.
Optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare cat si pentru utilizatori este foarte importanta, deaorece odata optimizat pentru cuvintele cheie dorite, pagina web poate fi pozitionata pe primele pozitii in Goole Search pentru o perioada nedeterminata de timp fara alte costuri suplimentare.
O buna optimizare poate duce la reducerea costurilor cu promovarea online.

Gazduire Web

Un site care se incarca rapid si usor poate face diferenta dintre un client castigat sau unul pierdut. Alaturi de partenerii nostri oferim servicii performante de gazduire pe servere SSD din Romania cu un uptime minim garantat de 99.9 % la cele mai avantajoase preturi.
Toti clientii nostri care au achizitionat servicii de web design site si creare magazin online beneficiaza de gazduire gratuita timp de un an de zile.

//
Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor tale. Contactează-ne cu încredere.
👋 Salut! Te pot ajuta cu mai multe informații?